OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201419631

Ochrana osobných údajov
Informácie podľa § 15 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov
v znení neskorších právnych predpisov

Vážený kupujúci,
za účelom vybavenia vašej objednávky potrebujeme Vaše osobné údaje. Tieto spracúvame v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pričom použité budú výlučne na vymedzený účel.

1. Prevádzkovateľ internetového obchodu

1) Prevádzkovateľom informačného systému je podnikateľom:
Obchodné meno: Orient House – Matúš Kerekeš
Registrácia: reg. na Okresnom úrade Banská Bystrica pod reg. č. 620-34876
So sídlom: Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová
IČO: 47 081 929
DIČ: 1079353066
IČ DPH: nie je platbom DPH
email: objednavky@orienthouse.sk
tel. č.: +421 911 121 441
(ďalej len „prevádzkovateľ")

2. Účel spracúvania osobných údajov

1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje za účelom:
• uzatvorenia kúpnej zmluvy s kupujúcim prostredníctvom internetového obchodu www.arganovyolej.sk alebo iným vhodným spôsobom a splnením si povinností vyplývajúcich z tejto zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov,
• vybavenia dopytu užívateľa,
• registrácie užívateľa,
• realizácie marketingových aktivít,

2) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje kupujúcich najmä na nasledovný účel:
• registrácia užívateľa na internetovej stránke,
• objednanie tovaru prostredníctvom internetového obchodu alebo iným vhodným spôsobom,
• potvrdenie objednávky,
• uzatvorenie kúpnej zmluvy,
• vystavenie daňového dokladu na zaplatenie kúpnej ceny za objednaný tovar v súlade so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov,
• dodanie objednaného tovaru na miesto určenia uvedené kupujúcim a jeho odovzdanie oprávnenej osobe,
• evidencia kupujúcich na administratívne účely,
• evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácii,
• vybavenia dopytu užívateľa,
• informovanie o novinkách, akciách a zľavách.

3. Zoznam spracúvaných osobných údajov

1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb v rozsahu uvedenom v príslušných právnych predpisoch, v zmluvách a iných dokumentoch prevádzkovateľa v rozsahu, v akom budú tieto osobné údaje poskytnuté prevádzkovateľovi na dokumentoch, listoch a oznámeniach, prípadne v telefonických hovoroch alebo elektronickej komunikácii medzi prevádzkovateľom a kupujúcim.

2) Prevádzkovateľ spracúva najmä nasledovné osobné údaje dotknutých osôb:
• meno,
• priezvisko,
• dodacia adresa,
• fakturačná adresa,
• telefónne číslo,
• e-mail,
• údaje o objednávkach,
• číslo bankového účtu.

3) V prípade ak prevádzkovateľ spracúva aj iné osobné údaje dotknutých osôb, ako sú uvedené v čl. 3 ods. 2) týchto podmienok spracúvania osobných údajov, spracúva ich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy alebo zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

4. Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov

1) Prevádzkovateľ získava osobné údaje v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy, predmetom ktorej je dodanie objednaného tovaru za dohodnutú kúpnu cenu v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov bez súhlasu dotknutej osoby.

2) Dotknutá osoba poskytuje tieto osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.

3) Dotknutá osoba berie na vedomie, že jej osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe za účelom splnenia povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.

4) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby len po dobu nevyhnutnú na splnenie si svojich povinností vyplývajúcich zo zmluvy a z osobitných právnych predpisov.

5) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb na marketingové účely so súhlasom dotknutej osoby v súlade s § 11 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov. Dotknutá osoba prejaví svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov na internetovej stránke www.arganovyolej.sk alebo iným vhodným spôsobom. Dotknutá osoba dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov na dobu 10 rokov. Tento súhlas môže odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.

5. Poskytnutie a sprístupnenie osobných údajov

1) Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov, prípadne na základe zmluvy podľa § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.

2) Prevádzkovateľ poskytuje osobné údaje o kupujúcich dopravcovi, za účelom dodania tovaru.

3) Prevádzkovateľ internetového obchodu sprístupňuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov, prípadne na základe zmluvy podľa § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.

6. Zverejnenie osobných údajov

1) Prevádzkovateľ nezverejňuje osobné údaje o kupujúcich.

7. Poučenie o právach dotknutej osoby

1) Dotknutá osoba je oprávnená na základe písomnej žiadosti vyžadovať od prevádzkovateľa
a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod cit. zák.; pri vydaní rozhodnutia je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií,
c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,
d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,
h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby

2) Právo dotknutej osoby podľa odseku 1 písm. e) a f) cit. zák. možno obmedziť, len ak takéto obmedzenie vyplýva z osobitného zákona alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb.

3) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči
a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,
b) využívaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) cit. zák. na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo
c) poskytovaniu osobných údajov uvedených v § 10 ods. 3 písm. d) cit. zák. na účely priameho marketingu.

4) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) cit. zák. vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak tomu nebránia zákonné dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

5) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3 cit. zák. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.

6) Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo
a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje za podanú podľa tohto zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania,
b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe,
c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.

7) Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

8) Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže uplatniť zákonný zástupca.

9) Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka osoba.

10) Dotknutá osoba je povinná uviesť len pravdivé osobné údaje. Za nepravdivosť osobných údajov zodpovedá v zmysle § 16 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov ten, kto ich do informačného systému poskytol.

8. Zodpovednosť prevádzkovateľa

1) Prevádzkovateľ nezodpovedá za zneužitie osobných údajov tretou osobou, ktorá sa k týmto osobným údajom dostala bez oprávnenia.

2) Zodpovednosť prevádzkovateľa za porušenie jednotlivých ustanovení zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov sa riadi podľa ustanovení tohto zákona.

9. Záverečné ustanovenia

1) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov platia v znení uvedenom na stránkach internetového obchodu www.arganovyolej.sk v deň odoslania objednávky kupujúcim.

2) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov sú vypracované advokátskou kanceláriou Lanikova Group, s.r.o. pre prevádzkovateľa internetového obchodu www.arganovyolej.sk, pričom sú chránené v zmysle zákona 618/2003 Z. z. Autorský zákon v znení neskorších právnych predpisov. Bez súhlasu autora je zakázané toto autorské dielo akýmkoľvek spôsobom použiť, a to najmä, nie však výlučne, kopírovať, zverejňovať, meniť, upravovať, rozširovať a inak zneužívať.

Vypracovala: JUDr. Barbora Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

Za správnosť: JUDr. Zdenka Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

odkaz

arganový olej

odkaz

odkaz

odkaz

odkaz

odkaz

CERTIFIKOVANÝ ARGANOVÝ OLEJ

Pravý Arganový olej z Maroka

TO NAJLEPŠIE PRE VAŠE DIEŤATKO - ARGANOVÝ OLEJ

Arganový olej na vlasy

BIO arganový olej

DODANIE ARGANOVÉHO OLEJA

BIO ARGANOVÝ OLEJ VHODNÝ AJ PRE TEHOTNÉ ŽENY

darčekové balenia arganového oleja

bio aragnový olej

AKO POMÁHATE KÚPOU ARGANOVÉHO OLEJA

arganový olej

no alt

odkaz

  • Arganový olej - 2ks

    2 ks arganového oleja podľa priamo z Maroka Vášho výberu BONUS:...

    5/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    od 50 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Marocký set

    Pravý BIO arganový olej kozmetický 100 ml v sklenenom obale s...

    5/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA A DARČEK ZDARMA

    108,30 €

    114 € Zľava 5,70 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml priamo z Maroka

    pravý Arganový olej kozmetický BIO 100ml v sklenenom obale s...

    4.98/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    od 25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej potravinársky 250ml priamo z Maroka

    Arganový olej potravinársky 250ml v sklenenom obale - priamy dovoz...

    4.96/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    pravý Arganový olej kozmetický BIO 100ml v sklenenom obale s...

    4.95/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej potravinársky 250ml priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Arganový olej potravinársky 250ml v sklenenom obale s nálievkou +...

    4.99/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Šampón s BIO arganovým olejom z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Šampón so 100% BIO arganovým olejom priamo z Maroka 200ml +...

    4.94/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    21 €

    23 € Zľava 2 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Opunciový olej BIO 15ml, priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Opunciový olej BIO 15ml v sklenenom obale s dávkovačom a krabičkou...

    4.97/5

    100% PRICKLY PEAR SEED OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    54 €

    57 € Zľava 3 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

bio arganovy olej

arganový olej

REFERENCIE

Daniela Hollnsteinerová 29.09.2016 21:27:53
Pána Ervína s manželkou, poznám osobne aj z Maroka kde sme sa stretli sú to fantastický ľudia s rozhľadom a oleje od nich používam a nedám na ne dopustiť ako sa píše pravý Argánový olej jedine od nich lebo je z Maroka.Týmto ich aj celú rodinku srdečne pozdravujem.Daniela


Elena 21.09.2016 14:20:25
Vrelo odporucam arganovy olej.pouzivam ho na plet namiesto kremu,na vlasy,dcerke na ekzem na telicko je perfektny.krasne zhydratuje plet,telo-nieje mastny,vlasom doda vlahu.js ho objednavam pravidelne.je to tekute zlato ????


eva 12.07.2016 09:00:32
Som typ, ktorý si málokedy nájde čas napísať recenziu na produkt,ktorý som vyskúšala, avšak túto recenziu si nemôžem odpustiť. Bola som v 4-tom mesiaci tehotenstva, keď som vyskúšala ako prevenciu proti vzniku strií odporúčaný krém proti striám, ktorý som si objednala priamo z Anglicka. Výsledok bol katastrofálny a to v podobe alergickej reakcie po celom bruchu, stehnách, zadku. Kožná lekárka aj moje okolie, ktorým som moje červené telo odhalila boli zhrozený. Po následnej liečbe cca 3 až 4 týždne som sa bála si čokoľvek na telo natrieť. Ale keďže už počas dospievania sa mi nejaké strie urobili na zadku /v dôsledku rýchleho rastu/, bola som si vedomá, že predispozíciu pre vznik ďalších počas tehotenstva určite mám. A tak som si skúsila objednať kozmetický argánoý olej a skúšala som natierať. Natierala som poctivo na bruško, prsia, zadok a stehná - jedenkrát denne večer a výsledok = ani jedna stria. A to som s pôrodom preťahovala do konca 42 týždňa. Takže môžem len a len odporúčať. Musím však podotknúť, že postup pri krémovaní bol taký, že najprv som si celé telo natrela telovým mliekom s vitamínom E, avšak nič extra, kúpený v rakúskom supermarkete za necelé 2 eurá, to len ako hydratácia a potom som spomínané problematické partie náchylné na vznik strií vymasírovala argánovým olejom od firmy Orienthouse. Skrátka nedám dopustiť. Momentálne som malému pomocou natierania oleja na hlavičku vyliečila tzv. "mliečnu chrastu". Jednoducho nedám dopustiť!!!


Jana 01.01.2016 19:33:00
> Dobry den, > neviem s kym som telefonicky komunikovala, tak pisem na obe uvedene adresy ☺ > Dakujem za promptnu pomoc a radu pri odosielani objednavky a za jej rychle dorucenie. Potesili ma samotne produkty i velmi poctive zabalenie balicka. Je to moj prvy nakup u vas a dufam, ze po vyskusani produktov, nie posledny ☺ > Prajem vam vsetko dobre. > S pozdravom > Jana Sillerova


ľubica 23.10.2015 10:04:30
Dobrý deň, dnes som obdržala zásielku s opunciovým olejom. Rada by som sa Vám poďakovala za bezchybné dodanie tovaru a samozrejme aj za priložený darček. Musím pochváliť Vašu firmu, že je bezkonkurenčná. Vynikajúca kvalita olejov, pekný obalový dizajn a taktiež webová stránka a dokonalé balenie tovaru proti poškodeniu. Ďakujem a prajem, aby sa Vám ešte veľa, veľa rokov darilo dovážať tieto kvalitné oleje. S pozdravom Ľubica Horáková Vaša zákazníčka


Martina 29.09.2015 17:11:13
Je vyborny na tvar aj na vlasy. Vrasky su menej viditelne,plet je hydratovana,vyzivena. Vlasom vratil krasy lesk a zdravie.


Jana OZd. 01.07.2015 08:44:50
Dobrý deň, ďakujem za skutočne expresné vybavenie mojej objednávky. Tiež chcem prejaviť uznanie za dôkladné zabalenie olejov. Došli v poriadku a teším sa na účinky, ktoré ma čakajú pri ich používaní. Prajem Vám pekný deň a ďakujem, že pre nás túto službu robíte.


Dana 29.06.2015 10:24:17
Som velmi spokojna, objednala som si uz druhy krat dvojbalenie


Svetlana Michnova 29.05.2015 06:23:26
Asi najúčinnejší arganový olej Arganový olej používam dlhšie a vyskúšala som už viacej rôznych značiek, dokonca aj priamo v Maroku z lekárne a na trhu v Marakesi. Nakoniec som dostala odporúčanie od známej, detskej lekárky a prišla som na Vašu stránku. Som spokojná s rýchlosťou dodania, komunikáciou a hlavne s olejom. Je úžasný prostriedok a používam ho veľmi rada a pravidelne.


Renáta Mičulová 17.11.2014 20:09:58
Pred časom som si kúpila arganový olej od inej firmy, upútala ma nižšia cena a to že by mal byt tak isto z Maroka. Kedže som už mala olej z Maroka a potom od Vás viem si tieto oleje porovnať. Musím povedať že jedine pozitívum na tomto oleji bola cena. Nie len že ten olej mal inú farbu, vôňu ale konzistencia nebola vôbec príjemná. Doslova smrdel a nevstrebaval sa tak prijemne ako olej od Vás. Olej som ihneď prestala používať, a objednala som opäť od Vás. Nie len, že doručenie prebehlo rýchlo, ( druhý deň ) ale účinky sú viditeľne veľmi rýchlo, Arganový olej od Vás sa krásne vstrebáva a som spokojná :-)


Eva 02.11.2014 20:35:03
Arganový olej som použila prvýkrát,dcérka my poradila,naozaj zázrak,tvár odvtedy mám príjemne meku,nemám pocit suchoty,čo som mala,teraz idem už dvojité balanie objednať dakujem vynaliezavím ludom,že to dovážaju až z Marokka,dakujem s pozdravom Eva


Janka 23.10.2014 14:05:26
Môžem len a len doporučiť. Rýchle dodanie. Olej je úžasný pre kučeravé vlasy.


Kikuska12 09.10.2014 20:57:16
Olej používam už dlhšie, Ďakujem za expresne rýchle dodanie.


Katarína 03.09.2014 10:06:09
S olejom som maximálne spokojná, vrelo odporúčam. Objednávku som zaslala poobede a olej som už na druhý deň ráno mala doma. Určite si objednám aj ďalšie výrobky.


Silvia 02.09.2014 20:34:17
po prvej objednávke mi bol doručený olej expresne rýchlo, hneď na druhý deň, max. spokojnosť. Olej vrelo odporúčam, fantastický, inú kozmetiku už nepotrebujem. takže teraz opakujem objednávku. ďakujem ženám z Maroka!


Andrea 23.07.2014 14:16:14
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, účinky sú podľa mojich očakávaní, dcéra má atopický ekzém, dobre jej to premasťuje pokožku. Vyskúšam aj potravinársky. Veľmi odporúčam!!!


Mel 04.07.2014 15:05:04
Dobrý deň! Chcela by som sa poďakovať za rýchle vybavenie každej mojej objednávky u Vás a tiež za poslanie náhradného uzáveru, ktorý som si zlomila. Váš prístup k zákazníkovi je maximálne profesionálny, ďakujem. Arganový aj opunciový olej sú fantastické, ja mám skôr suchšiu pleť, čiže mi maximálne vyhovujú. Pleť mám pružnejšiu a aj vrásky nie sú až tak viditeľné a keď si natriem telo, celý deň mám pokožku vláčnu, čo sa doteraz nepodarilo žiadnemu telovému mlieku či krému. Každému odporúčam vyskúšať! Tiež som veľmi spokojná so šampónom, ktorý som si objednala znovu.


Anna 27.06.2014 11:16:16
...mali sme možnosť vidieť na vlastné oči ako sa získava arganový olej,som s ním veľmi spokojná...


Veronika 25.06.2014 14:56:50
Zatiaľ používam kozmetický arganový olej cca 2 roky. Večer po vyčistení pleti si ním natriem tvár a krk a asi za 30 min. sa natriem krémom, ktorý bežne používam. Póry sa mi zmenšili, alergia zmizla a vrásky minimalizovali. Na základe toho si mnohí ľudia myslia, že mám o 20 rokov menej, než v skutočnosti mám.


Mária 17.06.2014 10:20:48
Arganový olej používam asi rok. Mňa síce štípu oči, ak si ho tam zatriem, ale aj tak som s ním spokojná.K objednávke som si pridala aj potravinársky olej.


Linda 27.05.2014 17:07:31
Mala som problémy s akné, príliž mastnou pokožkou v T zóne a s čiernymi bodkami na tvári. Váš Arganový olej používam od marca a póry sa stiahli, pleť je jemná a vláčna. Dokonca mi zmyzol ekzém na rukách :) Odporúčam


Dagmar Marcinová 21.05.2014 07:49:29
Aj ja sa chcem podelit o skusenost s vasimi olejmi. Vyskusala som uz niekolko olejov od roznych dodavatelov . Objednala som aj teraz olej kozmeticky a potarvinarsky, ze skusim a porovnam. Vase oleje su uzasne !!!! Skvela chut a kvalta. Promtný a seriozny pristup. Urcite odporucam kazdemu ,kto si potrpi na kvaltu.


Anna Babíková 16.05.2014 08:03:31
Používam arganový olej už asi pol roka som nesmierne spokojná. Objednala som si už druhý od Orient house som spokojná.


Jana Tamškovičová 24.04.2014 14:54:37
Dobrý deň, veľmi sa chcem poďakovať za ultra rýchlu dodávku, Váš olej je super, na základe vzorky som už rovno išla do veľkých balení:-)) teším sa, že mám toto cenné zlato doma. Prajem všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov, nech ich stále pribúda.


Jana 19.04.2014 20:56:39
Arganový olej som si zamilovala od prvej chvíle. Je vidieť a takisto cítiť, že je originálny a čisto prírodný. Veľmi oceňujem, že nezanecháva pleť mastnú a preto ho môžem používať aj namiesto denného krému pod make-up. Špecifická "vôňa" ma nijako neobťažuje, napokon, cítiť ju len pár sekúnd priamo pri aplikácii, takže nie je žiadny problém. Veľmi rýchlo sa skamarátil aj s mojimi vlasmi, cca 10 kvapiek do vlhkých vlasov im dodá potrebnú hydratáciu a vlasy krásne zjemní. Nemám mu absolútne čo vytknúť, naopak, chválim chválim, chválim,je veľmi kvalitný a nabudúce kupujem už rovno veľké balenie. ĎAKuJem za všetkých spokojných zákazníkov

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie