OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV PRI NÁKUPE ARGANOVÝCH PRODUKTOV A OPUNCIOVÉHO OLEJA Z MAROKA

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201414968

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Informácie podľa NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES a zák. č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Vážený kupujúci,

Naša spoločnosť si veľmi váži Vašu dôveru a kladie veľmi veľký dôraz na ochranu Vašich osobných údajov pri ich spracúvaní. Spoločnosť spracúva všetky osobné údaje výlučne v súlade s platnými právnymi predpismi, ktoré upravujú ich ochranu.
Cieľom tohoto prehlásenia je informovať o spracúvaní osobných údajov, ku ktorému dochádza v súvislosti s návštevou našich webových stránok, ako aj o niektorých ďalších prípadoch spracovania osobných údajov.

Za účelom vybavenia vašej objednávky potrebujeme Vaše osobné údaje. Tieto spracúvame v súlade s:

NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES

a

zák. č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov,

pričom použité budú výlučne na vymedzený účel.

I. Prevádzkovateľ internetového obchodu

1) Prevádzkovateľom informačného systému je podnikateľ:

Obchodné meno: Orient House - Ing. Ervín Kerekeš
FO podnikateľ
sp. č.: ŽO - 99/02033/002/2HL
reg. č.: 1111/99
okresný úrad Banská Bystrica
Sídlo: Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová
IČO: 35 493 402
DIČ: 1029122215
IČ DPH: SK1029122215
email: objednavky@orienthouse.sk
tel.: +421/ 903 489 816, +421 911 121 441, +421 902 298 309
Číslo účtu/bank account: 2922873018/1100Tatra banka
IBAN: IBAN: SK0911000000002922873018
SWIFT: TATR SK BX

Ďalej len prevádzkovateľ

II. Účel spracúvania osobných údajov a právny základ spracúvania

1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje za účelom:

• uzatvorenia kúpnej zmluvy s kupujúcim prostredníctvom internetového obchodu www.arganovyolej.sk a www.pravyarganovyolej.cz alebo iným vhodným spôsobom a splnením si povinností vyplývajúcich z tejto zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov,
• vybavenia dopytu užívateľa,
• registrácie užívateľa,
• realizácie marketingových aktivít,

2) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje kupujúcich najmä na nasledovný účel:

• objednanie tovaru prostredníctvom internetového obchodu alebo iným vhodným spôsobom

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- adresa

- telefónne číslo

- druh tovaru

• potvrdenie objednávky

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- adresa

- telefónne číslo

• uzatvorenie kúpnej zmluvy

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- adresa

- telefónne číslo

• vystavenie daňového dokladu na zaplatenie kúpnej ceny za objednaný tovar v súlade so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- adresa

- telefónne číslo

• dodanie objednaného tovaru na miesto určenia uvedené kupujúcim a jeho odovzdanie oprávnenej osobe

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- adresa

- telefónne číslo

• evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácii

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- adresa

- telefónne číslo

• vybavenia dopytu užívateľa

- meno a priezvisko

- e-mailová adresa

- adresa

- telefónne číslo

Právnym základom spracúvania osobných údajov je v prípade nákupu /objednania/ tovaru prostredníctvom e-shopu alebo iným vhodným spôsobom, uzatvoreni ekúpnej zmluvy, potvrdenie objednávky, vybavenie dopytu užívateľa, dodania tovaru zákazníkovi článok 6 ods. 1 písm. b) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „Nariadenie GDPR") a v prípade vybavovania reklamácií článok 6 ods. 1 písm. c) Nariadenia GDPR.

Spracúvanie osobných údajov spoločnosťou Orient House - Ing.Ervín Kerekeš je v prípade nákupu tovaru prostredníctvom e-shopu, dodania tovaru zákazníkovi nevyhnutné na plnenie zmluvy o kúpe tovaru a v prípade vybavovania reklamácií na účely plnenia zákonnej povinnosti spoločnosti Orient House - Ing.Ervín Kerekeš.

  • registrácia užívateľa na internetovej stránke

- meno a priezvisko
- e-mailová adresa
- adresa
- telefónne číslo

  • informovanie o novinkách, akciách a zľavách

- meno a priezvisko
- e-mailová adresa
- adresa
- telefónne číslo

Právnym základom spracúvania osobných údajov pri registrácii, informovaní o novinkách, akciách a zľavách je článok 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia GDPR.

  • evidencia kupujúcich na administratívne účely

- meno a priezvisko
- e-mailová adresa
- adresa
- telefónne číslo

Právnym základom spracúvania je článok 6 ods. 1 písm. c) Nariadenia GDPR a (napr. zákon o účtovníctve, zákon o dani z pridanej hodnoty, zákon o dani z príjmov, zákon o ochrane spotrebiteľa, zákon o archívoch a registratúrach). Spracúvanie osobných údajov spoločnosťou Orient House - Ing.Ervín Kerekeš je nevyhnutné na účely plnenia zákonných povinností.

III. Príjemcami osobných údajov sú nasledovné osoby

- kuriérska spoločnosť IN TIME s.r.o., Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 31342621, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 4376/B, konateľ: Mgr. Ján Ťurek

- zásielková služba Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1, Tel.: 0850 122 413

- kuriérska služba Zásielkovňa s. r. o., so sídlom Kopčianska 3954/39, 851 01, Bratislava, IČO: 48136999, zapísanou v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 105158/B

- administrácia (účtovníctvo ) Ing. VESTEG, s.r.o., Nám. SNP 2, 97401 Banská Bystrica, tel.: +421484124697

- orgány finančnej správy ak je to nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti spoločnosti Orient House - Ing. Ervín Kerekeš.

IV. Zoznam spracúvaných osobných údajov

1) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb v rozsahu uvedenom v príslušných právnych predpisoch, v zmluvách a iných dokumentoch prevádzkovateľa v rozsahu, v akom budú tieto osobné údaje poskytnuté prevádzkovateľovi na dokumentoch, listoch a oznámeniach, prípadne v telefonických hovoroch alebo elektronickej komunikácii medzi prevádzkovateľom a kupujúcim.

2) Prevádzkovateľ spracúva najmä nasledovné osobné údaje dotknutých osôb:
• meno,
• priezvisko,
• dodacia adresa,
• fakturačná adresa,
• telefónne číslo,
• e-mail,
• údaje o objednávkach,
• číslo bankového účtu

3) V prípade ak prevádzkovateľ spracúva aj iné osobné údaje dotknutých osôb, ako sú uvedené v čl. 4 ods. 2) týchto podmienok spracúvania osobných údajov, spracúva ich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy alebo zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

V. Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov

1) Prevádzkovateľ získava osobné údaje v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy, predmetom ktorej je dodanie objednaného tovaru za dohodnutú kúpnu.

2) Dotknutá osoba poskytuje tieto osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.

3) Dotknutá osoba berie na vedomie, že jej osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe za účelom splnenia povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a osobitných právnych predpisov.

4) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby len po dobu nevyhnutnú na splnenie si svojich povinností vyplývajúcich zo zmluvy a z osobitných právnych predpisov.

5) Súhlas so spracovaním osobných údajov môže dotknutá osoba kedykoľvek odvolať

6) Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb na marketingové účely iba so súhlasom dotknutej osoby. Dotknutá osoba prejaví svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov na internetovej stránke www.arganovyolej.sk a www.pravyarganovyolej.cz alebo iným vhodným spôsobom. Dotknutá osoba dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov na dobu 10 rokov. Tento súhlas môže odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote najneskôr 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.

VI. Poskytnutie a sprístupnenie osobných údajov

1) Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

2) Prevádzkovateľ poskytuje osobné údaje o kupujúcich dopravcovi, za účelom dodania tovaru.

3) Prevádzkovateľ internetového obchodu sprístupňuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

VII. Zverejnenie osobných údajov

1) Prevádzkovateľ nezverejňuje osobné údaje o kupujúcich.

VIII. Právo namietať

1. Dotknutá osoba má právo namietať kedykoľvek z dôvodov týkajúcich sa konkrétnej situácie proti spracúvaniu osobných údajov, ktoré sa jej týka , ktoré je vykonávané na základe článku 6 ods 1 písm. e) alebo F) vrátane namietania proti profilovaniu založenému na uvedených ustanoveniach. Prevádzkovateľ nesmie Ďalej spracúvať osobné údaje, pokiaľ nepreukáže oprávnené dôvody na spracúvanie, ktoré prevažujú nad záujmami, právami a slobodami dotknutej osoby, alebo dôvody na preukzaovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

2. Ak sa osobné údaje spracúvajú na účely priameho marketingu, dotknutá osoba má právo kedykoľvek namietať proti spracúvaniu osobných údajov, ktoré sa jej týka na účely takéhoto marketingu vrátane profilovania v rozsahu v akom súvisí s takýmto priamym marketingom.

VIX. Poučenie o právach dotknutej osoby

1) Dotknutá osoba je oprávnená na základe písomnej žiadosti, e-mailom vyžadovať od prevádzkovateľa

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,

b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa článku 13 ods. 2 písm. b)

c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,

d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

e) vo všeobecne zrozumiteľnej forme účel spracúvania osobných údajov

f) vo všeobecne zrozumiteľnej forme kategórie dotknutých osobných údajov

g) vo všeobecne zrozumiteľnej forme príjemcov alebo kategórie príjemcov, ktorým boli alebo budúosobné údaje poskytnuté

h) predpokladaná doba uchovávania osobných údajov

i) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

j) vymazanie osobných údajov alebo obmedzenie spracúvania

k) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,

l) doplnenie neúplných údajov

m) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,

n) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby

o) presnosť údajov

p) ak je spracúvanie údajov založené na článku 6 ods 1 písm. a) existencia práva kedykoľvek odvolať svoj súhlas bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracúvania založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním

r) vyžadovať informácie, či je poskytovanie osobných údajov zákonnou alebo zmluvnou požiadavkou alebo požiadavkou, ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy

s) či je dotknutá osoba povinná poskytnúť osobné údaje a možné následky neposkytnutia týchto údajov

2) Dotknutá osoba má právo u prevádzkovateľa namietať voči
a) spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,
b) využívaniu osobných údajov uvedených na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo
c) poskytovaniu osobných údajov na účely priameho marketingu.

4) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak tomu nebránia zákonné dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

5) Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote najneskôr do jedného mesiaca. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.

6) Právo na obmedzenie spracúvania

1. Dotknutá osoba má právo aby prevádzkovateľ obmedzil spracúvanie, pokiaľ ide o jeden z týchto prípadov:

a) dotknutá osoba napdane správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov

b) spracúvanie je protizákonné a dotknutá osoba namieta proti vymazaniu svojich osobných údajov a žiada namiesto toho obmedzenie ich použitia

c) prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účely spracovania, ale potrebuje ich dotknutá sooba na preukázanie, uplatňovanie alebo obhájenie svojich právnych nárokov

d) dotknutá osoba namietala voči spracúvaniu podľa článku 21 ods. 1 a to až do overenia či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.

7) Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo
a) písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje za podanú podľa tohto zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania,
b) osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe,
c) u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.

8) Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

9) Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže uplatniť zákonný zástupca.

10) Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka osoba.

X. Zodpovednosť prevádzkovateľa

1) Prevádzkovateľ nezodpovedá za zneužitie osobných údajov tretou osobou, ktorá sa k týmto osobným údajom dostala bez oprávnenia.

2) Zodpovednosť prevádzkovateľa za porušenie jednotlivých ustanovení NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES a zák. č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, sa riadi podľa ustanovení tohto zákona.

XI. Súbory COOKIES

Táto stránka používa pre skvalitnenie služieb súbory cookies. Prehliadaním stránky vyjadrujete svoj súhlas s ich používaním.
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny webových lokalít. Tieto súbory môžu v niektorých prípadoch obsahovať aj osobné údaje. Prenos týchto údajov na iné servery je riadený použitým prehliadačom. Použitie týchto súborov si môžete v danom prehliadači zakázať, čo Vám však neodporúčame, lebo môžete významne obmedziť funkčnosť stránky.

Čo sú súbory cookies?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch
a preferenciách (ako sú jazyk, mena, krajina, identifikácia neprihláseného užívateľa pre uchovanie nákupného košíka a podobne), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookies?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookies?
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke www.aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookies?
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.

Existujú rôzne typy súborov cookie, ktoré majú odlišné funkcie a spravidla vylepšujú používanie našej webovej stránky. Môžeme pomocou nich zistiť, či ste už v minulosti našu webovú stránku navštívili, alebo si zapamätať nastavenia, ktoré ste pri jej používaní uprednostnili. Súbory cookie nepoužívame na reklamné účely.

Súbory cookie, ktoré sa používajú na tejto webovej stránke, možno zaradiť do jednej z troch kategórií:

Nevyhnutné súbory cookie: Tieto súbory sú nutné, aby ste mohli využívať určité funkcie tejto webovej stránky, napríklad prihlásiť sa na ňu alebo odoslať prostredníctvom nej formulár. Bez týchto súborov by sme vám nemohli poskytovať také služby, ako je napríklad možnosť zasielať dary cez internet alebo iné služby, o ktoré výslovne požiadate pri návšteve našej stránky. Naše súbory cookie o vás nezhromažďujú informácie, ktoré by sa dali použiť na marketingové účely alebo na zaznamenávanie, aké stránky na internete navštevujete.

Súbory cookie zlepšujúce funkčnosť stránky: Tieto súbory umožňujú webovej stránke zapamätať si zvolené nastavenia (napríklad vaše používateľské meno, jazyk alebo krajinu, v ktorej sa nachádzate) a zabezpečujú funkcie, vďaka ktorým je pre vás používanie tejto stránky príjemnejšie.

Analytické súbory cookie: Tieto súbory sa používajú na zhromažďovanie informácií o tom, ako túto webovú stránku používajú jej návštevníci, napríklad o počte návštev alebo o priemernej dĺžke jednej návštevy. Tieto informácie slúžia výlučne na zlepšovanie funkčnosti tejto stránky.

XII. IP ADRESA

IP adresa je číselný kód, ktorý identifikuje váš počítač na internete. Údaje o vašej IP adrese a o type internetového prehliadača nám pomáhajú analyzovať spôsoby využívania tejto webovej stránky, diagnostikovať problémy a zlepšovať kvalitu služieb, ktoré vám ponúkame. Vaša IP adresa nám bez dodatočných informácií neumožňuje zistiť vašu totožnosť.
Vaša voľba. Ak ste v minulosti navštívili túto webovú stránku, náš súbor cookie bol odoslaný do vášho internetového prehliadača a uložený na pevný disk vášho počítača. Keď používate našu webovú stránku, súhlasíte s používaním súborov cookie a podobných techník. Ak chcete súbory cookie odstrániť, môžete to urobiť v nastaveniach svojho prehliadača. Pamätajte však na to, že bez súborov cookie nebudete môcť naplno využívať všetky funkcie našej webovej stránky. To, ako odstrániť súbory cookie, sa môže líšiť podľa toho, aký prehliadač používate. Podrobnejšie informácie nájdete v návode k svojmu prehliadaču.

XIII. Používanie pluginov Sociálnych sietí

Webové stránky našej spoločnosti obsahujú sociálne pluginy tretích strán, pomocou ktorých môžu návštevníci webových stránok zdieľať obsah so svojimi priateľmi a ďalšími kontaktmi.

FACEBOOK PLUG IN
- spravovaný spoločnosťou Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA;

YOUTUBE PLUG IN

- spravovaný spoločnosťou YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA, dcérska spoločnosť Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043;

TWITTER PLUG IN

spravovný spoločnosťou Twitter International Company, an Irish company with its registered office at One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07 Ireland.

Zoberte prosím na vedomie, že tieto sociálne pluginy nie sú spravované našou spoločnosťou, a tak nie je zodpovedná za prípadné spracovanie osobných údajov vyššie uvedenými prevádzkovateľmi (správcami) týchto pluginov alebo webových stránok, na ktoré sa odkazujú, ani za ich funkčnosť a prípadné škody, ktoré by im mohli byť spôsobené.

XIV. Záverečné ustanovenia

1) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov platia v znení uvedenom na stránkach internetového obchodu www.arganovyolej.sk a www.pravyarganovyolej.cz v deň odoslania objednávky kupujúcim.

2) Tieto podmienky spracúvania osobných údajov sú vypracované advokátskou kanceláriou Lanikova Group, s.r.o. pre prevádzkovateľa internetového obchodu, pričom sú chránené v zmysle zákona 618/2003 Z. z. Autorský zákon v znení neskorších právnych predpisov. Bez súhlasu autora je zakázané toto autorské dielo akýmkoľvek spôsobom použiť, a to najmä, nie však výlučne, kopírovať, zverejňovať, meniť, upravovať, rozširovať a inak zneužívať.

Vypracovala: JUDr. Barbora Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

Za správnosť: JUDr. Zdenka Lániková
Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

21.05.2018

odkaz

arganový olej

odkaz

odkaz

odkaz

odkaz

odkaz

CERTIFIKOVANÝ ARGANOVÝ OLEJ

Pravý Arganový olej z Maroka

TO NAJLEPŠIE PRE VAŠE DIEŤATKO - ARGANOVÝ OLEJ

Arganový olej na vlasy

BIO arganový olej

DODANIE ARGANOVÉHO OLEJA

BIO ARGANOVÝ OLEJ VHODNÝ AJ PRE TEHOTNÉ ŽENY

darčekové balenia arganového oleja

bio aragnový olej

AKO POMÁHATE KÚPOU ARGANOVÉHO OLEJA

arganový olej

no alt

odkaz

  • Arganový olej - 2ks

    2 ks arganového oleja podľa priamo z Maroka Vášho výberu BONUS:...

    5/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    od 50 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Marocký set

    Pravý BIO arganový olej kozmetický 100 ml v sklenenom obale s...

    5/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA A DARČEK ZDARMA

    108,30 €

    114 € Zľava 5,70 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Krém na ruky z mŕtveho mora s arganovým olejom

    Krém na ruky s vysokým obsahom minerálov z Mŕtveho mora a arganovým...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    14,90 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Kúpeľová soľ z mŕtveho mora s arganovým olejom a ružou

    Luxusná, prírodná soľ do kúpeľa, vyrobená zo zmesi minerálnych solí...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    19 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Telový peeling z kokosového mlieka, minerálov z mŕtveho mora a arganového oleja

    Telový peeling zložený z prírodnej zmesi vysoko koncentrovaných...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Telový peeling z kávy, minerálov z mŕtveho mora a arganovým olejom

    Telový peeling zložený z kávy arabica (silný antioxidant), vysoko...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    29 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Maska s bahnom z mŕtveho mora, arganovým olejom a medom

    Bahenná maska 3v1 na tvár, telo a vlasy, s arganovým olejom a...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO, PLEŤ A VLASY

    29 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml priamo z Maroka

    pravý Arganový olej kozmetický BIO 100ml v sklenenom obale s...

    4.99/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    od 25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej potravinársky 250ml priamo z Maroka

    Arganový olej potravinársky 250ml v sklenenom obale - priamy dovoz...

    4.96/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    od 25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    pravý Arganový olej kozmetický BIO 100ml v sklenenom obale s...

    4.96/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej potravinársky 250ml priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Arganový olej potravinársky 250ml v sklenenom obale s nálievkou +...

    4.99/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Šampón s BIO arganovým olejom z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Šampón so 100% BIO arganovým olejom priamo z Maroka 200ml +...

    4.89/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    21 €

    23 € Zľava 2 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Opunciový olej BIO 15ml, priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Opunciový olej BIO 15ml v sklenenom obale s dávkovačom a krabičkou...

    4.97/5

    100% PRICKLY PEAR SEED OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    54 €

    57 € Zľava 3 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

bio arganovy olej

arganový olej

REFERENCIE

Daniela Hollnsteinerová 29.09.2016 21:27:53
Pána Ervína s manželkou, poznám osobne aj z Maroka kde sme sa stretli sú to fantastický ľudia s rozhľadom a oleje od nich používam a nedám na ne dopustiť ako sa píše pravý Argánový olej jedine od nich lebo je z Maroka.Týmto ich aj celú rodinku srdečne pozdravujem.Daniela


Elena 21.09.2016 14:20:25
Vrelo odporucam arganovy olej.pouzivam ho na plet namiesto kremu,na vlasy,dcerke na ekzem na telicko je perfektny.krasne zhydratuje plet,telo-nieje mastny,vlasom doda vlahu.js ho objednavam pravidelne.je to tekute zlato ????


eva 12.07.2016 09:00:32
Som typ, ktorý si málokedy nájde čas napísať recenziu na produkt,ktorý som vyskúšala, avšak túto recenziu si nemôžem odpustiť. Bola som v 4-tom mesiaci tehotenstva, keď som vyskúšala ako prevenciu proti vzniku strií odporúčaný krém proti striám, ktorý som si objednala priamo z Anglicka. Výsledok bol katastrofálny a to v podobe alergickej reakcie po celom bruchu, stehnách, zadku. Kožná lekárka aj moje okolie, ktorým som moje červené telo odhalila boli zhrozený. Po následnej liečbe cca 3 až 4 týždne som sa bála si čokoľvek na telo natrieť. Ale keďže už počas dospievania sa mi nejaké strie urobili na zadku /v dôsledku rýchleho rastu/, bola som si vedomá, že predispozíciu pre vznik ďalších počas tehotenstva určite mám. A tak som si skúsila objednať kozmetický argánoý olej a skúšala som natierať. Natierala som poctivo na bruško, prsia, zadok a stehná - jedenkrát denne večer a výsledok = ani jedna stria. A to som s pôrodom preťahovala do konca 42 týždňa. Takže môžem len a len odporúčať. Musím však podotknúť, že postup pri krémovaní bol taký, že najprv som si celé telo natrela telovým mliekom s vitamínom E, avšak nič extra, kúpený v rakúskom supermarkete za necelé 2 eurá, to len ako hydratácia a potom som spomínané problematické partie náchylné na vznik strií vymasírovala argánovým olejom od firmy Orienthouse. Skrátka nedám dopustiť. Momentálne som malému pomocou natierania oleja na hlavičku vyliečila tzv. "mliečnu chrastu". Jednoducho nedám dopustiť!!!


Jana 01.01.2016 19:33:00
> Dobry den, > neviem s kym som telefonicky komunikovala, tak pisem na obe uvedene adresy ☺ > Dakujem za promptnu pomoc a radu pri odosielani objednavky a za jej rychle dorucenie. Potesili ma samotne produkty i velmi poctive zabalenie balicka. Je to moj prvy nakup u vas a dufam, ze po vyskusani produktov, nie posledny ☺ > Prajem vam vsetko dobre. > S pozdravom > Jana Sillerova


ľubica 23.10.2015 10:04:30
Dobrý deň, dnes som obdržala zásielku s opunciovým olejom. Rada by som sa Vám poďakovala za bezchybné dodanie tovaru a samozrejme aj za priložený darček. Musím pochváliť Vašu firmu, že je bezkonkurenčná. Vynikajúca kvalita olejov, pekný obalový dizajn a taktiež webová stránka a dokonalé balenie tovaru proti poškodeniu. Ďakujem a prajem, aby sa Vám ešte veľa, veľa rokov darilo dovážať tieto kvalitné oleje. S pozdravom Ľubica Horáková Vaša zákazníčka


Martina 29.09.2015 17:11:13
Je vyborny na tvar aj na vlasy. Vrasky su menej viditelne,plet je hydratovana,vyzivena. Vlasom vratil krasy lesk a zdravie.


Jana OZd. 01.07.2015 08:44:50
Dobrý deň, ďakujem za skutočne expresné vybavenie mojej objednávky. Tiež chcem prejaviť uznanie za dôkladné zabalenie olejov. Došli v poriadku a teším sa na účinky, ktoré ma čakajú pri ich používaní. Prajem Vám pekný deň a ďakujem, že pre nás túto službu robíte.


Dana 29.06.2015 10:24:17
Som velmi spokojna, objednala som si uz druhy krat dvojbalenie


Svetlana Michnova 29.05.2015 06:23:26
Asi najúčinnejší arganový olej Arganový olej používam dlhšie a vyskúšala som už viacej rôznych značiek, dokonca aj priamo v Maroku z lekárne a na trhu v Marakesi. Nakoniec som dostala odporúčanie od známej, detskej lekárky a prišla som na Vašu stránku. Som spokojná s rýchlosťou dodania, komunikáciou a hlavne s olejom. Je úžasný prostriedok a používam ho veľmi rada a pravidelne.


Renáta Mičulová 17.11.2014 20:09:58
Pred časom som si kúpila arganový olej od inej firmy, upútala ma nižšia cena a to že by mal byt tak isto z Maroka. Kedže som už mala olej z Maroka a potom od Vás viem si tieto oleje porovnať. Musím povedať že jedine pozitívum na tomto oleji bola cena. Nie len že ten olej mal inú farbu, vôňu ale konzistencia nebola vôbec príjemná. Doslova smrdel a nevstrebaval sa tak prijemne ako olej od Vás. Olej som ihneď prestala používať, a objednala som opäť od Vás. Nie len, že doručenie prebehlo rýchlo, ( druhý deň ) ale účinky sú viditeľne veľmi rýchlo, Arganový olej od Vás sa krásne vstrebáva a som spokojná :-)


Eva 02.11.2014 20:35:03
Arganový olej som použila prvýkrát,dcérka my poradila,naozaj zázrak,tvár odvtedy mám príjemne meku,nemám pocit suchoty,čo som mala,teraz idem už dvojité balanie objednať dakujem vynaliezavím ludom,že to dovážaju až z Marokka,dakujem s pozdravom Eva


Janka 23.10.2014 14:05:26
Môžem len a len doporučiť. Rýchle dodanie. Olej je úžasný pre kučeravé vlasy.


Kikuska12 09.10.2014 20:57:16
Olej používam už dlhšie, Ďakujem za expresne rýchle dodanie.


Katarína 03.09.2014 10:06:09
S olejom som maximálne spokojná, vrelo odporúčam. Objednávku som zaslala poobede a olej som už na druhý deň ráno mala doma. Určite si objednám aj ďalšie výrobky.


Silvia 02.09.2014 20:34:17
po prvej objednávke mi bol doručený olej expresne rýchlo, hneď na druhý deň, max. spokojnosť. Olej vrelo odporúčam, fantastický, inú kozmetiku už nepotrebujem. takže teraz opakujem objednávku. ďakujem ženám z Maroka!


Andrea 23.07.2014 14:16:14
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, účinky sú podľa mojich očakávaní, dcéra má atopický ekzém, dobre jej to premasťuje pokožku. Vyskúšam aj potravinársky. Veľmi odporúčam!!!


Mel 04.07.2014 15:05:04
Dobrý deň! Chcela by som sa poďakovať za rýchle vybavenie každej mojej objednávky u Vás a tiež za poslanie náhradného uzáveru, ktorý som si zlomila. Váš prístup k zákazníkovi je maximálne profesionálny, ďakujem. Arganový aj opunciový olej sú fantastické, ja mám skôr suchšiu pleť, čiže mi maximálne vyhovujú. Pleť mám pružnejšiu a aj vrásky nie sú až tak viditeľné a keď si natriem telo, celý deň mám pokožku vláčnu, čo sa doteraz nepodarilo žiadnemu telovému mlieku či krému. Každému odporúčam vyskúšať! Tiež som veľmi spokojná so šampónom, ktorý som si objednala znovu.


Anna 27.06.2014 11:16:16
...mali sme možnosť vidieť na vlastné oči ako sa získava arganový olej,som s ním veľmi spokojná...


Veronika 25.06.2014 14:56:50
Zatiaľ používam kozmetický arganový olej cca 2 roky. Večer po vyčistení pleti si ním natriem tvár a krk a asi za 30 min. sa natriem krémom, ktorý bežne používam. Póry sa mi zmenšili, alergia zmizla a vrásky minimalizovali. Na základe toho si mnohí ľudia myslia, že mám o 20 rokov menej, než v skutočnosti mám.


Mária 17.06.2014 10:20:48
Arganový olej používam asi rok. Mňa síce štípu oči, ak si ho tam zatriem, ale aj tak som s ním spokojná.K objednávke som si pridala aj potravinársky olej.


Linda 27.05.2014 17:07:31
Mala som problémy s akné, príliž mastnou pokožkou v T zóne a s čiernymi bodkami na tvári. Váš Arganový olej používam od marca a póry sa stiahli, pleť je jemná a vláčna. Dokonca mi zmyzol ekzém na rukách :) Odporúčam


Dagmar Marcinová 21.05.2014 07:49:29
Aj ja sa chcem podelit o skusenost s vasimi olejmi. Vyskusala som uz niekolko olejov od roznych dodavatelov . Objednala som aj teraz olej kozmeticky a potarvinarsky, ze skusim a porovnam. Vase oleje su uzasne !!!! Skvela chut a kvalta. Promtný a seriozny pristup. Urcite odporucam kazdemu ,kto si potrpi na kvaltu.


Anna Babíková 16.05.2014 08:03:31
Používam arganový olej už asi pol roka som nesmierne spokojná. Objednala som si už druhý od Orient house som spokojná.


Jana Tamškovičová 24.04.2014 14:54:37
Dobrý deň, veľmi sa chcem poďakovať za ultra rýchlu dodávku, Váš olej je super, na základe vzorky som už rovno išla do veľkých balení:-)) teším sa, že mám toto cenné zlato doma. Prajem všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov, nech ich stále pribúda.


Jana 19.04.2014 20:56:39
Arganový olej som si zamilovala od prvej chvíle. Je vidieť a takisto cítiť, že je originálny a čisto prírodný. Veľmi oceňujem, že nezanecháva pleť mastnú a preto ho môžem používať aj namiesto denného krému pod make-up. Špecifická "vôňa" ma nijako neobťažuje, napokon, cítiť ju len pár sekúnd priamo pri aplikácii, takže nie je žiadny problém. Veľmi rýchlo sa skamarátil aj s mojimi vlasmi, cca 10 kvapiek do vlhkých vlasov im dodá potrebnú hydratáciu a vlasy krásne zjemní. Nemám mu absolútne čo vytknúť, naopak, chválim chválim, chválim,je veľmi kvalitný a nabudúce kupujem už rovno veľké balenie. ĎAKuJem za všetkých spokojných zákazníkov

Prihlásenie

Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na zlepšenie funkčnosti stránky a na to, aby bolo prezeranie tejto stránky príjemnejšie. Prezeraním stránky alebo inou činnosťou na nej vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Ak si prajete viac informácií alebo ak nechcete, aby boli súbory cookies uložené do vášho počítača, kliknite na Ochrana osobných údajov