OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV JE NAŠA PRIORITA

IS obchodu je zaregistrovaný na Úrade pre ochranu osobných údajov SR pod reg. číslom: 201414968

 

Vážený zákazník,

Naša spoločnosť si veľmi váži Vašu dôveru a kladie veľmi veľký dôraz na ochranu Vašich osobných údajov pri ich spracúvaní. Aby sme mohli spracovať Vašu objednávku, potrebujeme Vaše osobné údaje. Bezpečnosť Vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom je pre nás prvoradé. Tu sa dozviete, ako Vaše osobné údaje spracúvame a ako dosiahneme ich bezpečnosť.

 

Vaše osobné údaje spracúvame v súlade s:

  • nariadenie Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES
  • zák. č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov,

 

1. PREVÁDZKOVATEĽ INTERNETOVÉHO OBCHODU

1) Prevádzkovateľom informačného systému je podnikateľ:

Obchodné meno: Orient House - Ing. Ervín Kerekeš

FO podnikateľ, sp. č.: ŽO - 99/02033/002/2HL, reg. č.: 1111/99, okresný úrad Banská Bystrica

Sídlo: Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová, Slovenská republika

IČO: 35493402, DIČ: 1029122215, IČ DPH: SK1029122215

email: objednavky@arganovyolej.sktel.: +421/ 903 489 816, tel.: +421 911 121 441, tel.: +421 902 298 309

Číslo účtu/bank account: 2922873018/1100 Tatra banka, IBAN: SK0911000000002922873018, SWIFT: TATR SK BX

(ďalej len prevádzkovateľ)

 

2. ZOZNAM SPRACÚVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV, ÚČEL SPRACÚVANIA, PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA A DĹŽKA ( DOBA ) SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

OBJEDNANIE TOVARU PROSTREDNÍCTVOM INTERNETOVÉHO OBCHODU ALEBO INÝM VHODNÝM SPÔSOBOM

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame za účelom uzatvorenia zmluvy cez internet a jej plnenia, a to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, zaslanie tovaru, vydania účtovného dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy a prípadnej reklamácie. 
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na vybavenie Vašej objednávky. Žiaľ bez Vašich osobných údajov nemôžeme odoslať Vašu objednávku a vybaviť Vašu požiadavku.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • adresa
  • telefónne číslo
  • druh tovaru

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje budú spracúvané po dobu nevyhnutnú na vybavenie objednávky a ďalej na plnenie súvisiacich nárokov (napr. reklamácia).

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. b) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

UZATVORENIE KÚPNEJ ZMLUVY

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame za účelom uzatvorenia zmluvy cez internet a jej plnenia, a to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, zaslanie tovaru, vydania účtovného dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy a prípadnej reklamácie. 
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na vybavenie Vašej objednávky. Žiaľ bez Vašich osobných údajov nemôžeme odoslať Vašu objednávku a vybaviť Vašu požiadavku.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • adresa
  • telefónne číslo
  • druh tovaru

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje budú spracúvané po dobu nevyhnutnú na vybavenie objednávky a ďalej na plnenie súvisiacich nárokov (napr. reklamácia).

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. b) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

VYSTAVENIE DAŇOVÉHO DOKLADU NA ZAPLATENIE KÚPNEJ CENY ZA OBJEDNANÝ TOVAR V SÚLADE SO ZÁKONOM Č. 222/2004 Z.z. O DANI Z PRIDANEJ HODNOTY V ZNENÍ NESKORŠÍCH PREDPISOV

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame za účelom uzatvorenia zmluvy cez internet a jej plnenia, a to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, zaslanie tovaru, vydania účtovného dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy a prípadnej reklamácie. 
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na vybavenie Vašej objednávky. Žiaľ bez Vašich osobných údajov nemôžeme odoslať Vašu objednávku a vybaviť Vašu požiadavku.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • adresa
  • telefónne číslo
  • druh tovaru
  • DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:
  • Vaše osobné údaje budú spracúvané po dobu nevyhnutnú na vybavenie objednávky a ďalej na plnenie súvisiacich nárokov (napr. reklamácia).

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. C) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

DODANIE OBJEDNANÉHO TOVARU NA MIESTO URČENIA UVEDENÉ KUPUJÚCIM A JEHO ODOVZDANIE OPRÁVNENEJ OSOBE

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame za účelom uzatvorenia zmluvy cez internet a jej plnenia, a to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, zaslanie tovaru, vydania účtovného dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy a prípadnej reklamácie. 
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na vybavenie Vašej objednávky. Žiaľ bez Vašich osobných údajov nemôžeme odoslať Vašu objednávku a vybaviť Vašu požiadavku.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • adresa
  • telefónne číslo
  • druh tovaru

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje budú spracúvané po dobu nevyhnutnú na vybavenie objednávky a ďalej na plnenie súvisiacich nárokov (napr. reklamácia).

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. b) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

EVIDENCIA OBJEDNÁVOK PRE RIEŠENIE PRÍPADNÝCH REKLAMÁCIÍ

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame výhradne pre účel úspešného odoslania Vašej objednávky na Vašu adresu a riešenie prípadnej reklamácie.
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na vybavenie Vašej objednávky a vyriešenia reklamácie. Žiaľ bez Vašich osobných údajov nemôžeme odoslať Vašu objednávku a vybaviť Vašu požiadavku na reklamáciu.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • adresa
  • telefónne číslo
  • druh tovaru
  • číslo účtu

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje budú spracúvané po dobu nevyhnutnú na vybavenie reklamácie, maximálne 1 rok po uzavretí reklamačného konania.

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. c) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

REGISTRÁCIA UŽÍVATEĽA NA INTERNETOVEJ STRÁNKE

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame výhradne pre účel Vašej registrácie na našej internetovej stránke.
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na vybavenie Vašej registrácie a následného prihlásenia sa do svojho používateľského účtu, vďaka čomu je Váš nákup jednoduchší.
  • Bez poskytnutie Vašich osobných údajov nemôžeme vybaviť Vašu registráciu, ale k nákupu na našich stránkach registrácia nie je potrebná! 
  • Vaše osobné údaje spracúvame na tento účel, iba ak nám na to dáte súhlas.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • adresa
  • telefónne číslo
  • heslo na prihlásenie do svojo účtu

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje následne budú spracúvané až do vášho odvolania, teda do zrušenia účtu alebo 1 rok od jeho posledného použitia. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas na jednotlivé činnosti spracúvania osobných údajov. V prípade odvolania nie je dotknutá zákonnosť spracúvania vašich osobných údajov pred odvolaním súhlasu.
  • Súhlas môžete odvolať napríklad na: e-mail: objednavky@arganovyolej.sk alebo: Orient House - Ing.Ervín Kerekeš, Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová, Slovenská republika

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. a) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

INFORMÁCIE O NOVINKÁCH, AKCIÁCH, ZĽAVÁCH (NEWSLETTER)

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame výhradne pre účel zasielania informácií o novinkách, akciách a zľavách.
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na odoslanie newslettra.
  • Bez poskytnutie súhlasu so zaradením do newslettra Vám nebudeme posielať tieto informácie, ale informácie o novinkách, akciách a zľavách nájdete aj voľne na našej internetovej stránke v sekcii novinky. 
  • Vaše osobné údaje spracúvame na tento účel, iba ak nám na to dáte súhlas.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • adresa
  • telefónne číslo

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje následne budú spracúvané až do vášho odvolania najviac po dobu 3 rokov. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas na jednotlivé činnosti spracúvania osobných údajov. V prípade odvolania nie je dotknutá zákonnosť spracúvania vašich osobných údajov pred odvolaním súhlasu.
  • Súhlas môžete odvolať napríklad na: e-mail: objednavky@arganovyolej.sk alebo: Orient House - Ing.Ervín Kerekeš, Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová, Slovenská republika

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. a) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

VAŠE OTÁZKY

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame výhradne pre účel zaslania odpovede na Vašu otázku.
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na zaslanie odpovede. Bez poskytnutie súhlasu Vás nemôžeme kontaktovať. 
  • Vaše osobné údaje spracúvame na tento účel, iba ak nám na to dáte súhlas.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
  • telefónne číslo

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje budú spracúvané 1 mesiac od odoslania odpovede, aby sme si boli istí, že ste od nás dostali odpoveď, a v prípade, ak sa vyskytnú nejaké technické či iné problémy, aby sme vám mohli danú informáciu opäť odoslať. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas na jednotlivé činnosti spracúvania osobných údajov. V prípade odvolania nie je dotknutá zákonnosť spracúvania vašich osobných údajov pred odvolaním súhlasu.
  • Súhlas môžete odvolať napríklad na: e-mail: objednavky@arganovyolej.sk alebo: Orient House - Ing.Ervín Kerekeš, Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová, Slovenská republika

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. a) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

KNIHA NÁVŠTEV NA INTERNETOVEJ STRÁNKE A KOMENTÁRE

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame výhradne pre účel uverejnenia komentára, Vašej recenzie na našej stránke.
  • Osobné údaje vyžadujeme iba v potrebnej miere na toto uverejnenie.
  • Bez poskytnutie súhlasu s uverejnením nemôžeme Váš komentár, recenziu uverejniť. Pri uvedení Vášho mena stačí aj prezývka. 
  • Vaše osobné údaje spracúvame na tento účel, iba ak nám na to dáte súhlas.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko (stačí uviesť aj prezývku)
  • e-mail adresa

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje následne budú spracúvané až do vášho odvolania. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas na jednotlivé činnosti spracúvania osobných údajov a požadovať vymazanie Vašich údajov a vloženého príspevku, komentára. V prípade odvolania nie je dotknutá zákonnosť spracúvania vašich osobných údajov pred odvolaním súhlasu.
  • Súhlas môžete odvolať napríklad na: e-mail: objednavky@arganovyolej.sk alebo: Orient House - Ing.Ervín Kerekeš, Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová, Slovenská republika

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • článok 6 ods. 1 písm. a) NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

 

ÚČTOVNÍCTVO

ÚČEL SPRACÚVANIA:

  • Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vedenia účtovníctva a plnenia si všetkých zákonných povinností s tým súvisiacich.

ÚDAJE, KTORÉ SPRACÚVAME

  • meno a priezvisko
  • adresa
  • telefónne číslo
  • druh tovaru
  • číslo účtu

DĹŽKA (DOBA) SPRACÚVANIA:

  • Vaša osobné údaje budú spracuvané po dobu 10 rokov, podľa požiadaviek zákona ( napr. zákon o účtovníctve )

PRÁVNY ZÁKLAD SPRACÚVANIA

  • Právnym základom spracúvania je článok 6 ods. 1 písm. c) Nariadenia GDPR a (napr. zákon o účtovníctve, zákon o dani z pridanej hodnoty, zákon o dani z príjmov, zákon o ochrane spotrebiteľa, zákon o archívoch a registratúrach) Spracúvanie osobných údajov spoločnosťou Orient House - Ing.Ervín Kerekeš je nevyhnutné na účely plnenia zákonných povinností.

 

3. AKO NÁM MÔŽETE DAŤ SÚHLAS

Súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov nám môžete dať zakliknutím príslušného checkboxu alebo vyplnením vyhlásenia.

 

4. AKO MÔŽETE SVOJ SÚHLAS ODVOLAŤ

Súhlas so spracúvaním osobných údajov, ktorý ste nám dali, môžete kedykoľvek odvolať. Súhlas môžete odvolať:

  • zaslaním oznámenia poštou na adresu: Orient House - Ing. Ervín Kerekeš, Kynceľová 57, 974 01 Kynceľová, SR

 

5. PRÍJEMCAMI OSOBNÝCH ÚDAJOV SÚ

1. kuriérska spoločnosť IN TIME s.r.o., Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO: 31342621, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 4376/B, konateľ: Mgr. Ján Ťurek

  • Údaje, ktoré odosielame sú údaje, ktoré sú potrebné pre správne doručenie Vašej objednávky
  • meno a priezvisko
  • dodacia adresa
  • telefón
  • email

2. zásielková služba Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1, Tel.: 0850 122 413

  • Údaje, ktoré odosielame sú údaje, ktoré sú potrebné pre správne doručenie Vašej objednávky
  • meno a priezvisko
  • dodacia adresa

3. kuriérska spoločnosť Zásielkovňa s. r. o., so sídlom Kopčianska 3954/39, 851 01, Bratislava, IČO: 48136999, zapísanou v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 105158/B

  • Údaje, ktoré odosielame sú údaje, ktoré sú potrebné pre správne doručenie Vašej objednávky
  • meno a priezvisko
  • dodacia adresa
  • telefón
  • email

4. služba cardpay Tatra banka, a.s., Hodžovo námestie 3, P.O. Box 42, 850 05 Bratislava 55

  • údaje vkladáte priamo v zabezpečenom systéme Tatrabanky

5. administrácia (účtovníctvo ) Ing. VESTEG, s.r.o., Nám. SNP 2, 97401 Banská Bystrica, tel.: +421484124697

  • Údaje, ktoré odosielame sú údaje, ktoré sú potrebné pre splnenie našej zákonnej povinnosti ohĺadom účtovníctva
  • meno a priezvisko
  • fakturačná adresa
  • telefón
  • druh tovaru
  • číslo účtu

6. poskytovateľ IT systému e-shopu ( flox ) IRISOFT, s.r.o.Sídlo firmy: Pod Juhom 6477, Trenčín, SR

  • Údaje, ktoré odosielame sú údaje, ktoré sú potrebné pre správne doručenie Vašej objednávky, registrácie a ďalších úkonov na stránke podľa Vašej voĺby
  • meno a priezvisko
  • dodacia adresa
  • fakturačná adresa
  • telefón
  • email
  • ip adresa
  • prihlasovacie heslo

7. orgány finančnej správy (daňový úrad) ak je to nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti spoločnosti Orient House - Ing. Ervín Kerekeš.

  • Údaje, ktoré odosielame sú údaje, ktoré sú potrebné pre splnenie našej zákonnej povinnosti
  • meno a priezvisko
  • fakturačná adresa
  • telefón
  • druh tovaru
  • číslo účtu

6. KAM PRENÁŠAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?

Vaše osobné údaje neprenášame do žiadnej tretej krajiny.

 

7. POSKYTNUTIE A SPRISTÚPNENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

1) Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

2) Prevádzkovateľ poskytuje osobné údaje o kupujúcich dopravcovi, za účelom dodania tovaru.

3) Prevádzkovateľ internetového obchodu sprístupňuje osobné údaje kupujúcich tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov.

 

8. AKO SPRACÚVAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?

Vaše osobné údaje spracúvame v elektronickej a listinnej forme. Nevyužívame žiadne prostriedky automatizovaného individuálneho rozhodovania. Vaše osobné údaje spracúvame v nasledovných programoch a online aplikáciách:

  • program pre administráciu web stránky (flox)
  • MS Office
  • expedit
  • elektronický podací hárok Slovenskej pošty

 

9. AKO ZABEZPEČÍME OCHRANU VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV?

Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás prvoradá. Aby sme zabezpečili ochranu vašich osobných údajov, prijali sme potrebné technické a organizačné opatrenia. Osobné údaje sú spracúvané na počítačoch, ktoré sú zabezpečené heslom. PC sú zabezpečené antivírovou ochranou. Internetová stránka slúžiaca na prevádzku internetového obchodu je zabezpečená SSL certifikátom.

 

10. AKÉ MÁTE PRÁVA?

Právo na prístup k údajom

  • Máte právo vedieť, či spracúvame vaše osobné údaje. Pokiaľ tieto spracúvame, môžete nás požiadať o prístup k údajom. Na základe vašej žiadosti vydáme potvrdenie s informáciami o spracúvaní vašich osobných údajov našou spoločnosťou.

Právo na opravu

  • Máte právo na to, aby vaše osobné údaje, ktoré spracúvame, boli správne, úplné a aktuálne. Pokiaľ sú vaše osobné údaje nesprávne alebo neaktuálne, môžete nás požiadať o opravu alebo doplnenie.

Právo na vymazanie

Za určitých okolností máte právo, aby sme vaše osobné údaje vymazali. O vymazanie vašich údajov nás môžete požiadať kedykoľvek. Vaše osobné údaje vymažeme, ak:

  • už vaše osobné údaje nepotrebujeme pre účel, na ktorý ste nám ich poskytli;
  • odvoláte svoj súhlas;
  • namietate voči spracúvaniu vašich osobných údajov;
  • spracúvame vaše osobné údaje nezákonne;
  • osobné údaje musia byť vymazané, aby sa tým splnila zákonná povinnosť;
  • ak ste dieťa, príp. rodič dieťaťa, ktoré súhlasilo so spracúvaním osobných údajov cez internet;

Právo na obmedzenie spracúvania

Môžete nás požiadať, aby sme obmedzili spracúvanie vašich osobných údajov. Pokiaľ vašej žiadosti vyhovieme, vaše osobné údaje budeme iba uchovávať a ďalej s nimi pracovať nebudeme. K obmedzeniu spracúvania vašich údajov dôjde, ak:

  • nám oznámite, že vaše osobné údaje sú nesprávne, a to až dokým neoveríme ich správnosť;
  • spracúvame vaše osobné údaje nezákonne, avšak vy nesúhlasíte s ich vymazaním a na miesto toho žiadate, aby sme spracúvanie vašich osobných údajov len obmedzili;
  • vaše údaje už nepotrebujeme, ale potrebujete ich vy na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie svojich práv;
  • namietate voči spracúvaniu vašich osobných údajov, a to až kým neoveríme, či naše oprávnené záujmy prevažujú nad vašimi dôvodmi.

Právo na prenosnosť údajov

  • Máte právo žiadať, aby sme vám poskytli vaše osobné údaje v elektronickej forme (napr. súbor XML alebo CSV), ktorá vám umožní ľahko si preniesť údaje do inej spoločnosti. Tiež nás môžete požiadať, aby sme vaše osobné údaje preniesli vybranej spoločnosti priamo my. Vašej žiadosti vyhovieme v prípade, že ste nám poskytli osobné údaje priamo vy a dali ste nám na ich spracúvanie súhlas.

Právo namietať
Máte právo namietať, že spracúvame vaše osobné údaje. Ak vaše osobné údaje spracúvame na účely priameho marketingu, môžete namietať ich spracúvanie kedykoľvek. Na základe námietky vaše osobné údaje vymažeme. Ak vaše osobné údaje spracúvame v nasledovných prípadoch:

  • na plnenie úlohy vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci,
  • z dôvodu nášho oprávneného záujmu,
  • vytvárania profilu zákazníka,
  • môžete namietať ich spracúvanie, ak máte na to osobné dôvody.

Právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov

  • Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov u dozorného orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov, sídlo a kontakty sú k dispozícii na internetovej stránke www.uoou.sk

 

11. AKO MÔŽETE TIETO PRÁVA VYKONÁVAŤ?

S vašou žiadosťou sa môžete na nás obrátiť niektorým z týchto spôsobov:

Všetkými vašimi žiadosťami sa budeme zaoberať a o výsledku jej vybavenia vás budeme informovať rovnakým spôsobom, ako žiadosť podáte.

 

12. COOKIES A IP ADRESA

Táto stránka používa pre skvalitnenie služieb súbory cookies. Prehliadaním stránky vyjadrujete svoj súhlas s ich používaním.
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny webových lokalít. Tieto súbory môžu v niektorých prípadoch obsahovať aj osobné údaje. Prenos týchto údajov na iné servery je riadený použitým prehliadačom. Použitie týchto súborov si môžete v danom prehliadači zakázať, čo Vám však neodporúčame, lebo môžete významne obmedziť funkčnosť stránky.

Čo sú súbory cookies?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch
a preferenciách (ako sú jazyk, mena, krajina, identifikácia neprihláseného užívateľa pre uchovanie nákupného košíka a podobne), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookies?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

Ako kontrolovať súbory cookies?
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke www.aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookies?
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v úvodnom nastavení.

Existujú rôzne typy súborov cookie, ktoré majú odlišné funkcie a spravidla vylepšujú používanie našej webovej stránky. Môžeme pomocou nich zistiť, či ste už v minulosti našu webovú stránku navštívili, alebo si zapamätať nastavenia, ktoré ste pri jej používaní uprednostnili.

Súbory cookie, ktoré sa používajú na tejto webovej stránke, možno zaradiť do jednej z troch kategórií:

1. Nevyhnutné súbory cookie: Tieto súbory sú nutné, aby ste mohli využívať určité funkcie tejto webovej stránky, napríklad prihlásiť sa na ňu alebo odoslať prostredníctvom nej formulár. Bez týchto súborov by sme vám nemohli poskytovať také služby, ako je napríklad možnosť zasielať dary cez internet alebo iné služby, o ktoré výslovne požiadate pri návšteve našej stránky. Naše súbory cookie o vás nezhromažďujú informácie, ktoré by sa dali použiť na marketingové účely alebo na zaznamenávanie, aké stránky na internete navštevujete.

2. Súbory cookie zlepšujúce funkčnosť stránky: Tieto súbory umožňujú webovej stránke zapamätať si zvolené nastavenia (napríklad vaše používateľské meno, jazyk alebo krajinu, v ktorej sa nachádzate) a zabezpečujú funkcie, vďaka ktorým je pre vás používanie tejto stránky príjemnejšie.

3. Analytické súbory cookie: Tieto súbory sa používajú na zhromažďovanie informácií o tom, ako túto webovú stránku používajú jej návštevníci, napríklad o počte návštev alebo o priemernej dĺžke jednej návštevy. Tieto informácie slúžia výlučne na zlepšovanie funkčnosti tejto stránky.

IP ADRESA

IP adresa je číselný kód, ktorý identifikuje váš počítač na internete. Údaje o vašej IP adrese a o type internetového prehliadača nám pomáhajú analyzovať spôsoby využívania tejto webovej stránky, diagnostikovať problémy a zlepšovať kvalitu služieb, ktoré vám ponúkame. Vaša IP adresa nám bez dodatočných informácií neumožňuje zistiť vašu totožnosť.

Vaša voľba

Ak ste v minulosti navštívili túto webovú stránku, náš súbor cookie bol odoslaný do vášho internetového prehliadača a uložený na pevný disk vášho počítača. Keď používate našu webovú stránku, súhlasíte s používaním súborov cookie a podobných techník. Ak chcete súbory cookie odstrániť, môžete to urobiť v nastaveniach svojho prehliadača.

Pamätajte však na to, že bez súborov cookie nebudete môcť naplno využívať všetky funkcie našej webovej stránky. To, ako odstrániť súbory cookie, sa môže líšiť podľa toho, aký prehliadač používate. Podrobnejšie informácie nájdete v návode k svojmu prehliadaču.

13. POUŽÍVANIE PLUGINOV SOCIÁLNYCH SIETÍ

Webové stránky našej spoločnosti obsahujú sociálne pluginy tretích strán, pomocou ktorých môžu návštevníci webových stránok zdieľať obsah so svojimi priateľmi a ďalšími kontaktmi.

FACEBOOK PLUG IN
- spravovaný spoločnosťou Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA;

YOUTUBE PLUG IN

- spravovaný spoločnosťou YouTube, LLC 901 Cherry Ave., 94066 San Bruno, CA, USA, dcérska spoločnosť Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043;

TWITTER PLUG IN

spravovný spoločnosťou Twitter International Company, an Irish company with its registered office at One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07 Ireland.

Zoberte prosím na vedomie, že tieto sociálne pluginy nie sú spravované našou spoločnosťou, a tak nie je zodpovedná za prípadné spracovanie osobných údajov vyššie uvedenými prevádzkovateľmi (správcami) týchto pluginov alebo webových stránok, na ktoré sa odkazujú, ani za ich funkčnosť a prípadné škody, ktoré by im mohli byť spôsobené.

 

14. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

1) Tieto zásady ochrany osobných údajov platia od 25.05.2018 v znení uvedenom na stránkach internetového obchodu www.arganovyolej.sk a www.pravyarganovyolej.cz .

 

odkaz

arganový olej

odkaz

odkaz

odkaz

odkaz

odkaz

CERTIFIKOVANÝ ARGANOVÝ OLEJ

Pravý Arganový olej z Maroka

TO NAJLEPŠIE PRE VAŠE DIEŤATKO - ARGANOVÝ OLEJ

Arganový olej na vlasy

BIO arganový olej

DODANIE ARGANOVÉHO OLEJA

BIO ARGANOVÝ OLEJ VHODNÝ AJ PRE TEHOTNÉ ŽENY

darčekové balenia arganového oleja

bio aragnový olej

AKO POMÁHATE KÚPOU ARGANOVÉHO OLEJA

arganový olej

no alt

odkaz

  • Arganový olej - 2ks

    2 ks arganového oleja podľa priamo z Maroka Vášho výberu BONUS:...

    5/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    od 50 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Marocký set

    Pravý BIO arganový olej kozmetický 100 ml v sklenenom obale s...

    5/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA A DARČEK ZDARMA

    108,30 €

    114 € Zľava 5,70 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Krém na ruky z mŕtveho mora s arganovým olejom

    Krém na ruky s vysokým obsahom minerálov z Mŕtveho mora a arganovým...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    14,90 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Kúpeľová soľ z mŕtveho mora s arganovým olejom a ružou

    Luxusná, prírodná soľ do kúpeľa, vyrobená zo zmesi minerálnych solí...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    19 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Telový peeling z kokosového mlieka, minerálov z mŕtveho mora a arganového oleja

    Telový peeling zložený z prírodnej zmesi vysoko koncentrovaných...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Telový peeling z kávy, minerálov z mŕtveho mora a arganovým olejom

    Telový peeling zložený z kávy arabica (silný antioxidant), vysoko...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO A KÚPEĽ

    29 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Maska s bahnom z mŕtveho mora, arganovým olejom a medom

    Bahenná maska 3v1 na tvár, telo a vlasy, s arganovým olejom a...

    5/5

    VYROBENÉ A BALENÉ V JORDÁNSKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU PRE VAŠE TELO, PLEŤ A VLASY

    29 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml priamo z Maroka

    pravý Arganový olej kozmetický BIO 100ml v sklenenom obale s...

    4.99/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    od 25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej potravinársky 250ml priamo z Maroka

    Arganový olej potravinársky 250ml v sklenenom obale - priamy dovoz...

    4.96/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    od 25 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej kozmetický BIO 100ml priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    pravý Arganový olej kozmetický BIO 100ml v sklenenom obale s...

    4.96/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Arganový olej potravinársky 250ml priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Arganový olej potravinársky 250ml v sklenenom obale s nálievkou +...

    4.99/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    29 €

    33 € Zľava 4 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

  • Šampón s BIO arganovým olejom z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Šampón so 100% BIO arganovým olejom priamo z Maroka 200ml +...

    4.89/5

    100% BIO ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU

    21 €

    23 € Zľava 2 €

    Dostupnosť: Vypredané

  • Opunciový olej BIO 15ml, priamo z Maroka - LIMITOVANÁ EDÍCIA

    Opunciový olej BIO 15ml v sklenenom obale s dávkovačom a krabičkou...

    4.97/5

    100% PRICKLY PEAR SEED OIL VYROBENÉ A PLNENÉ PRIAMO V MAROKU GARANCIA 100% KVALITY A PÔVODU DOPRAVA ZDARMA

    54 €

    57 € Zľava 3 €

    Dostupnosť: SKLADOM - U VÁS ZAJTRA

bio arganovy olej

arganový olej

REFERENCIE

Daniela Hollnsteinerová 29.09.2016 21:27:53
Pána Ervína s manželkou, poznám osobne aj z Maroka kde sme sa stretli sú to fantastický ľudia s rozhľadom a oleje od nich používam a nedám na ne dopustiť ako sa píše pravý Argánový olej jedine od nich lebo je z Maroka.Týmto ich aj celú rodinku srdečne pozdravujem.Daniela


Elena 21.09.2016 14:20:25
Vrelo odporucam arganovy olej.pouzivam ho na plet namiesto kremu,na vlasy,dcerke na ekzem na telicko je perfektny.krasne zhydratuje plet,telo-nieje mastny,vlasom doda vlahu.js ho objednavam pravidelne.je to tekute zlato ????


eva 12.07.2016 09:00:32
Som typ, ktorý si málokedy nájde čas napísať recenziu na produkt,ktorý som vyskúšala, avšak túto recenziu si nemôžem odpustiť. Bola som v 4-tom mesiaci tehotenstva, keď som vyskúšala ako prevenciu proti vzniku strií odporúčaný krém proti striám, ktorý som si objednala priamo z Anglicka. Výsledok bol katastrofálny a to v podobe alergickej reakcie po celom bruchu, stehnách, zadku. Kožná lekárka aj moje okolie, ktorým som moje červené telo odhalila boli zhrozený. Po následnej liečbe cca 3 až 4 týždne som sa bála si čokoľvek na telo natrieť. Ale keďže už počas dospievania sa mi nejaké strie urobili na zadku /v dôsledku rýchleho rastu/, bola som si vedomá, že predispozíciu pre vznik ďalších počas tehotenstva určite mám. A tak som si skúsila objednať kozmetický argánoý olej a skúšala som natierať. Natierala som poctivo na bruško, prsia, zadok a stehná - jedenkrát denne večer a výsledok = ani jedna stria. A to som s pôrodom preťahovala do konca 42 týždňa. Takže môžem len a len odporúčať. Musím však podotknúť, že postup pri krémovaní bol taký, že najprv som si celé telo natrela telovým mliekom s vitamínom E, avšak nič extra, kúpený v rakúskom supermarkete za necelé 2 eurá, to len ako hydratácia a potom som spomínané problematické partie náchylné na vznik strií vymasírovala argánovým olejom od firmy Orienthouse. Skrátka nedám dopustiť. Momentálne som malému pomocou natierania oleja na hlavičku vyliečila tzv. "mliečnu chrastu". Jednoducho nedám dopustiť!!!


Jana 01.01.2016 19:33:00
> Dobry den, > neviem s kym som telefonicky komunikovala, tak pisem na obe uvedene adresy ☺ > Dakujem za promptnu pomoc a radu pri odosielani objednavky a za jej rychle dorucenie. Potesili ma samotne produkty i velmi poctive zabalenie balicka. Je to moj prvy nakup u vas a dufam, ze po vyskusani produktov, nie posledny ☺ > Prajem vam vsetko dobre. > S pozdravom > Jana Sillerova


ľubica 23.10.2015 10:04:30
Dobrý deň, dnes som obdržala zásielku s opunciovým olejom. Rada by som sa Vám poďakovala za bezchybné dodanie tovaru a samozrejme aj za priložený darček. Musím pochváliť Vašu firmu, že je bezkonkurenčná. Vynikajúca kvalita olejov, pekný obalový dizajn a taktiež webová stránka a dokonalé balenie tovaru proti poškodeniu. Ďakujem a prajem, aby sa Vám ešte veľa, veľa rokov darilo dovážať tieto kvalitné oleje. S pozdravom Ľubica Horáková Vaša zákazníčka


Martina 29.09.2015 17:11:13
Je vyborny na tvar aj na vlasy. Vrasky su menej viditelne,plet je hydratovana,vyzivena. Vlasom vratil krasy lesk a zdravie.


Jana OZd. 01.07.2015 08:44:50
Dobrý deň, ďakujem za skutočne expresné vybavenie mojej objednávky. Tiež chcem prejaviť uznanie za dôkladné zabalenie olejov. Došli v poriadku a teším sa na účinky, ktoré ma čakajú pri ich používaní. Prajem Vám pekný deň a ďakujem, že pre nás túto službu robíte.


Dana 29.06.2015 10:24:17
Som velmi spokojna, objednala som si uz druhy krat dvojbalenie


Svetlana Michnova 29.05.2015 06:23:26
Asi najúčinnejší arganový olej Arganový olej používam dlhšie a vyskúšala som už viacej rôznych značiek, dokonca aj priamo v Maroku z lekárne a na trhu v Marakesi. Nakoniec som dostala odporúčanie od známej, detskej lekárky a prišla som na Vašu stránku. Som spokojná s rýchlosťou dodania, komunikáciou a hlavne s olejom. Je úžasný prostriedok a používam ho veľmi rada a pravidelne.


Renáta Mičulová 17.11.2014 20:09:58
Pred časom som si kúpila arganový olej od inej firmy, upútala ma nižšia cena a to že by mal byt tak isto z Maroka. Kedže som už mala olej z Maroka a potom od Vás viem si tieto oleje porovnať. Musím povedať že jedine pozitívum na tomto oleji bola cena. Nie len že ten olej mal inú farbu, vôňu ale konzistencia nebola vôbec príjemná. Doslova smrdel a nevstrebaval sa tak prijemne ako olej od Vás. Olej som ihneď prestala používať, a objednala som opäť od Vás. Nie len, že doručenie prebehlo rýchlo, ( druhý deň ) ale účinky sú viditeľne veľmi rýchlo, Arganový olej od Vás sa krásne vstrebáva a som spokojná :-)


Eva 02.11.2014 20:35:03
Arganový olej som použila prvýkrát,dcérka my poradila,naozaj zázrak,tvár odvtedy mám príjemne meku,nemám pocit suchoty,čo som mala,teraz idem už dvojité balanie objednať dakujem vynaliezavím ludom,že to dovážaju až z Marokka,dakujem s pozdravom Eva


Janka 23.10.2014 14:05:26
Môžem len a len doporučiť. Rýchle dodanie. Olej je úžasný pre kučeravé vlasy.


Kikuska12 09.10.2014 20:57:16
Olej používam už dlhšie, Ďakujem za expresne rýchle dodanie.


Katarína 03.09.2014 10:06:09
S olejom som maximálne spokojná, vrelo odporúčam. Objednávku som zaslala poobede a olej som už na druhý deň ráno mala doma. Určite si objednám aj ďalšie výrobky.


Silvia 02.09.2014 20:34:17
po prvej objednávke mi bol doručený olej expresne rýchlo, hneď na druhý deň, max. spokojnosť. Olej vrelo odporúčam, fantastický, inú kozmetiku už nepotrebujem. takže teraz opakujem objednávku. ďakujem ženám z Maroka!


Andrea 23.07.2014 14:16:14
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, účinky sú podľa mojich očakávaní, dcéra má atopický ekzém, dobre jej to premasťuje pokožku. Vyskúšam aj potravinársky. Veľmi odporúčam!!!


Mel 04.07.2014 15:05:04
Dobrý deň! Chcela by som sa poďakovať za rýchle vybavenie každej mojej objednávky u Vás a tiež za poslanie náhradného uzáveru, ktorý som si zlomila. Váš prístup k zákazníkovi je maximálne profesionálny, ďakujem. Arganový aj opunciový olej sú fantastické, ja mám skôr suchšiu pleť, čiže mi maximálne vyhovujú. Pleť mám pružnejšiu a aj vrásky nie sú až tak viditeľné a keď si natriem telo, celý deň mám pokožku vláčnu, čo sa doteraz nepodarilo žiadnemu telovému mlieku či krému. Každému odporúčam vyskúšať! Tiež som veľmi spokojná so šampónom, ktorý som si objednala znovu.


Anna 27.06.2014 11:16:16
...mali sme možnosť vidieť na vlastné oči ako sa získava arganový olej,som s ním veľmi spokojná...


Veronika 25.06.2014 14:56:50
Zatiaľ používam kozmetický arganový olej cca 2 roky. Večer po vyčistení pleti si ním natriem tvár a krk a asi za 30 min. sa natriem krémom, ktorý bežne používam. Póry sa mi zmenšili, alergia zmizla a vrásky minimalizovali. Na základe toho si mnohí ľudia myslia, že mám o 20 rokov menej, než v skutočnosti mám.


Mária 17.06.2014 10:20:48
Arganový olej používam asi rok. Mňa síce štípu oči, ak si ho tam zatriem, ale aj tak som s ním spokojná.K objednávke som si pridala aj potravinársky olej.


Linda 27.05.2014 17:07:31
Mala som problémy s akné, príliž mastnou pokožkou v T zóne a s čiernymi bodkami na tvári. Váš Arganový olej používam od marca a póry sa stiahli, pleť je jemná a vláčna. Dokonca mi zmyzol ekzém na rukách :) Odporúčam


Dagmar Marcinová 21.05.2014 07:49:29
Aj ja sa chcem podelit o skusenost s vasimi olejmi. Vyskusala som uz niekolko olejov od roznych dodavatelov . Objednala som aj teraz olej kozmeticky a potarvinarsky, ze skusim a porovnam. Vase oleje su uzasne !!!! Skvela chut a kvalta. Promtný a seriozny pristup. Urcite odporucam kazdemu ,kto si potrpi na kvaltu.


Anna Babíková 16.05.2014 08:03:31
Používam arganový olej už asi pol roka som nesmierne spokojná. Objednala som si už druhý od Orient house som spokojná.


Jana Tamškovičová 24.04.2014 14:54:37
Dobrý deň, veľmi sa chcem poďakovať za ultra rýchlu dodávku, Váš olej je super, na základe vzorky som už rovno išla do veľkých balení:-)) teším sa, že mám toto cenné zlato doma. Prajem všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov, nech ich stále pribúda.


Jana 19.04.2014 20:56:39
Arganový olej som si zamilovala od prvej chvíle. Je vidieť a takisto cítiť, že je originálny a čisto prírodný. Veľmi oceňujem, že nezanecháva pleť mastnú a preto ho môžem používať aj namiesto denného krému pod make-up. Špecifická "vôňa" ma nijako neobťažuje, napokon, cítiť ju len pár sekúnd priamo pri aplikácii, takže nie je žiadny problém. Veľmi rýchlo sa skamarátil aj s mojimi vlasmi, cca 10 kvapiek do vlhkých vlasov im dodá potrebnú hydratáciu a vlasy krásne zjemní. Nemám mu absolútne čo vytknúť, naopak, chválim chválim, chválim,je veľmi kvalitný a nabudúce kupujem už rovno veľké balenie. ĎAKuJem za všetkých spokojných zákazníkov

Prihlásenie

Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré slúžia na zlepšenie funkčnosti stránky a príjemnejšie prezeranie stránky. Prezeraním stránky alebo inou činnosťou na nej vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Ak si prajete viac informácií alebo ak nechcete, aby boli  súbory cookies uložené do vášho počítača, kliknite na Ochrana osobných údajov